Festival Decoratie

Decoratie voor evenementen en festivals. 

De aankleding van festival of evenement is tegenwoordig steeds belangrijker. Kijk bijvoorbeeld naar festivals als Tomorrowland of Burning Man. Deze festivals staan niet alleen bekend om hun geweldige line-ups maar ook om de indrukwekkende decoraties en kunstobjecten. Voorheen werden festival decoraties vaak gemaakt van piepschuim of hout. Tegenwoordig is een opblaasbare variant steeds populairder. Het is veel lichter, minder arbeidsintensief en herbruikbaar. Opblaasbare decoratie is eenvoudiger te transporteren en veel vaker hergebruikt worden. Met het oog op doe doelstellingen voor een circulaire en klimaat- neutrale toekomst is dit uiteraard een stap in de goede richting.

WIj hebben al een relatief groot aanbod in opblaasbare decoratieve sculpturen maar breiden dit elk jaar steeds verder uit. In onze zeilmakerij kunnen wij ook op maat gemaakte decoratie produceren, uniek voor uw festival. Onze materialen worden van een brandvertragend gemengd polyester-katoenweefsel. We maken onze decoratie zo gedetaileerd mogelijk. En met onze 3d schetsen ziet u direct hoe eind resultaat gaat worden! Wij werken uitsluitend met hoogwaardige brandvertragende materialen die voldoen aan de COBc-richtlijnen.  Het werken met opblaasbare decoratie kent veel voordelen. Zo is het makkelijk te installeren, herbruikbaar en lichtgewicht. 

Bent u opzoek naar iets unieks dan kunt u het ook door ons op maat laten maken. Kijk hiervoor op onze pagina van Deco Dudes

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod