Stormbanen 250 meter +

Gemakkelijk en voordelig een stormbaan vanaf 250 meter lang huren

Een stormbaan huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Jumpverhuur aan het juiste adres. Wij leveren stormbanen in veel verschillende soorten en maten. Dankzij ons breed assortiment kunnen we vaak een stormbanen naar uw wensen leveren. Of u nu een survivalbaan of hindernisbaan zoekt, u huurt het bij Jumpverhuur! Ook als u een klein budget heeft is het huren van een stormbaan mogelijk. U huurt al een stormbaan vanaf €85,- per dag.

Snelle levering is mogelijk door onze eigen transportdienst. Het opbouwen van een grote stormbaan kan soms lastig en zwaar zijn. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Langste stormbaan ter wereld!

Mudraces, Wipe-outs, watergevechten en stormbanen. Alle benodigheden voor de ultime survivalbaan hebben wij in huis! Nooit eerder was het mogelijk om over een opblaasbare stormbaan van maar liefst 500+ meter te klimmen, klauteren,springen en vallen!

Sinds 2017 bekend van o.a. NOS Journaalde Metro en Nu.nl! En we kunnen hem tegenwoordig zelfs nog langer en uitdagender maken! Destijds stond het record op 325 meter maar we kunnen hem inmiddels uitbreiden tot 800+ meter! 

Stel uw eigen stormbaan samen

Wilt u meer spektakel en avontuur? Combineer meerdere attracties van Jumpverhuur en creëer zo je eigen unieke tientallen meters lange stormbaan. Door ons ruime aanbod zijn onzettend veel combinaties mogelijk. Wees zo creatief als u wilt! U kunt zelfs bochten maken in uw stormbaan waardoor er deze ook op kleinere locaties ingezet kan worden. Eventueel kunnen wij ook 3D tekeningen aanleveren voor de visualisatie van onze stormbanen op uw evenementen plattegrond. Op deze pagina vindt u stormbanen tot 800m, wilt u nog groter en spectaculairder?  Dat kan, neem dan een kijkje bij ons Mega Stormbanen.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod