Opblaasbare event decoratie

Deze opblaasbare leeuwenkop kan als entree of als stage decoratie gebruikt worden!  Plaats deze gigantische leeuwenkop bij de ingang tot uw event of op het podium en uw festival heeft direct een unieke uitstraling. De Leeuwenkop is zeer eenvoudig te installeren en licht in gewicht. 

De kaak van de Leeuw kan verwijderd worden zodat er onderdoor te lopen is door bezoekers.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een inflatable te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het bij uw evenement of festival afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u de inflatable ook zelf afhalen op onze locatie. 

Het werken met opblaasbare decoratie kent veel voordelen. Zo is het makkelijk te installeren, herbruikbaar en lichtgewicht. 

Uiteraard ondervinden onze inflatables een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. Ze worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan een inflatable worden deze uiteraard direct verholpen door onze eigen zeilmakerij.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod