Geld vangen in de Wervelwind Cabine

Pak bij deze Wervelwind Blikvanger het meeste geld!

Door binnen in de wervelwind machine te staan vliegt het geld je om de oren. Het is de bedoeling om in een bepaalde tijd zoveel mogelijk flappen in deze flappentapper te pakken. Doordat er veel wind staat in de wervelwind machine is dit niet altijd even gemakkelijk.

Onze wervelwind wordt geleverd met een pilaar met daarop een start knop met tijdschakelaar! Druk de grote rode knop in en het spel start! Automatisch stopt de wervelwind na 20 seconden. Uiteraard kan deze tijd gemakkelijk worden aangepast. Zo is de speeltijd voor elke deelnemer gelijk. De wervelwind maakt dus enkel lawaai wanneer deze gebruikt wordt.

Geschikt voor meerdere doeleinden zoals bijvoorbeeld een casino avond, maar het is ook een geweldige eyecatcher op een beurs of evenement. Bij de levering van de wervelwindcabine wordt standaard nep geld meegeleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf bonnen te drukken en deze te gebruiken.Werkt ook op briefjes, bonnen, flyers, ballen, popcorn of ander (licht) materiaal.

Wilt u op een evenement of een beurs extra aandacht trekken dan kunnen wij voor u deze blikvanger ook voorzien van uw eigen logo's. Informeer naar de mogelijkheden

Normaal gesproken is de Wervelwindcabine voorzien van een Rode Hoes/sheet. Ons logo staat hier in het klein op.
Het is mogelijk om een nieuwe hoes/sheet te laten maken in uw eigen huisstijl en deze na eigen ontwerp te laten drukken. Onze zeilmakerij kan de bedrukking laten uitvoeren en deze daarna op maat maken voor de wervelwind cabine.
De kosten hiervan zijn vrij hoog maar vooral wanneer u de wervelwind in de toekomst vaker wilt inzetten kan dit  interessant zijn! 
Een full color sheet bedrukt in eigen huisstijl kost 695 euro excl. btw. extra.

Ook is het mogelijk om het logo of iets anders op een stuk doek te laten drukken. Wij kunnen deze dan voor uw evenement op de hoes monteren.
De kosten hiervan bedragen € 100 per 1 m2 .

 3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod