Design, production and installation of impressive inflatable sculptures!

 Deco Dudes

"Unleashing your wildest festival fantasies"

De aankleding van festival, beurs of toneelstuk zijn tegenwoordig steeds belangrijker. Kijk bijvoorbeeld naar festivals als Tomorrowland of Burning Man. Deze festivals staan niet alleen bekend om hun geweldige line-ups maar ook om de indrukwekkende decoraties en kunstobjecten. Voorheen werden festival decoraties vaak gemaakt van piepschuim of hout. Tegenwoordig is een opblaasbare variant steeds populairder. Het is veel lichter, minder arbeidsintensief en herbruikbaar. Opblaasbare decoratie is eenvoudiger te transporteren en veel vaker hergebruikt worden. Met het oog op doe doelstellingen voor een circulaire en klimaat- neutrale toekomst is dit uiteraard een stap in de goede richting.

Jump Rental & Deco Dudes heeft al een relatief groot aanbod in opblaasbare decoratieve sculpturen maar breiden dit elk jaar steeds verder uit. In onze zeilmakerij kunnen wij ook op maat gemaakte decoratie produceren, uniek voor uw festival. Onze materialen worden van een brandvertragend gemengd polyester-katoenweefsel. We maken onze decoratie zo gedetaileerd mogelijk. En met onze 3d schetsen ziet u direct hoe eind resultaat gaat worden! Wij werken uitsluitend met hoogwaardige brandvertragende materialen die voldoen aan de COBc-richtlijnen.  Het werken met opblaasbare decoratie kent veel voordelen. Zo is het makkelijk te installeren, herbruikbaar en lichtgewicht. 

Onze tekenafdeling werkt nauw met de klant samen en zorgt voor een gedetaileerd 3d model van het product. Indien akkoord zal onze productie het model uitwerken tot een uniek opblaasbaar product. Bij ons is het tevens mogelijk om het onderhoud, opslag, transport en de op- en afbouw uit te besteden. 

Neem contact met ons op

We mochten al voor de volgende bedrijven werken:

#

"Jump Verhuur heeft dit jaar al meer dan 40.000 deelnemers van ons event een geweldige ervaring gegeven met hun opblaasbare buikschuifbaan op ons hindernisparcours. Daarbij was het contact met Jump snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!"Mud Masters (mudmasters.nl)