Levering en huurvoorwaarden

Veiligheid Stormbanen en Attracties

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie. Het eventuele printwerk op onze attracties voldoen aan de NEN 71-3 norm.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. In het geval van schade dient u dit direct na constatering te melden bij Jumpverhuur. 

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor toezichthouders/begeleiders (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat het gehuurde materiaal stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze producten worden uiteraard haringen meegeleverd.

Bij calamieiten (brand,stroomstoring, harde wind) dienen de toezichthouders of begeleiders de deelnemers zo spoedig mogelijk van de gehuurde materialen te evacueren. 

Bij een windkracht van meer dan 5 Beaufort is het onverantwoord gebruik te maken van onze opblaasbare attracties en tenten. (of anders aangegeven)

Verzekering en Vergunningen

Schade aan de door u gehuurde attracties, ontstaan tussen het moment van afhalen en terugbrengen, zijn voor uw rekening. Bij de huur van grotere attracties of bestellingen raden wij het aan om een evenementen verzerking af te sluiten waarbij ook de bij ons ingehuurde materialen verzekerd zijn. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een vergunning voor uw evenement. Dit geldt niet voor elk evenement wat u organiseert. 

Meer informatie over vergunningen en verzekeringen.

Borg

Indien u na afloop van de huurperiode de attractie compleet, droog en netjes retour brengt krijgt u de borg vanzelfsprekend terug.
Eventuele noodzakelijke reinigings- en / of reparatiekosten (zulks ter beoordeling van Jumpverhuur) zullen echter worden verrekend.

De hoogte van de borgsom is afhankelijk van de waarde van het product dat u huurt. De borg staat altijd vermeld bij uw bestelling.

#

"Jump Verhuur heeft dit jaar al meer dan 40.000 deelnemers van ons event een geweldige ervaring gegeven met hun opblaasbare buikschuifbaan op ons hindernisparcours. Daarbij was het contact met Jump snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!"Mud Masters (mudmasters.nl)

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod