Stormbanen

Mudraces, Wipe-outs, watergevechten en stormbanen. Alle benodigheden voor de ultime survivalbaan hebben wij in huis! Nooit eerder was het mogelijk om over een opblaasbare stormbaan van maar liefst 600+ meter te klimmen, klauteren,springen en vallen!

De langste stormbaan van de wereld is sinds 2017 bekend van o.a. NOS Journaalde Metro en Nu.nl! En we kunnen hem tegenwoordig zelfs nog langer en uitdagender maken! Destijds stond het record op 325 meter maar we kunnen hem inmiddels uitbreiden tot 800+ meter! 

Stormbanen < 50m

Stormbanen < 50m

Gemakkelijk en voordelig een stormbaan huren Een stormbaan huren vo

Bekijk producten
Elektra en Toebehoren

Elektra en Toebehoren

Alles om de stroomvoorziening op de door uw gewenste locatie mogelijk te make

Bekijk producten
Mega Stormbanen

Mega Stormbanen

De langste Stormbaan ter wereld! Nooit eerder was het mogelijk om o

Bekijk producten
Stormbanen 250 meter +

Stormbanen 250 meter +

Gemakkelijk en voordelig een stormbaan vanaf 250 meter lang huren E

Bekijk producten
Stormbanen 50 - 150m

Stormbanen 50 - 150m

Gemakkelijk en voordelig een stormbaan huren Een stormbaan huren vo

Bekijk producten
Stormbanen 150 - 250m

Stormbanen 150 - 250m

Gemakkelijk en voordelig een stormbaan huren Een stormbaan huren vo

Bekijk producten

De langste Stormbaan ter wereld!

Nooit eerder was het mogelijk om over een opblaasbare stormbaan van zulke lengtes te klimmen, klauteren, springen en vallen! De grootste en langste stormbaan ter wereld van maar liefst 800 meter is nu bij Jumpverhuur te bestellen. Wij kunnen de stormbaan volledig aanpassen aan uw wensen qua vorm en hindernissoort, of de baan nu voor kinderen of bootcampers bedoeld is. Selecteer de leukste hindernissen en obstacels en creëer het spectaculairste evenement ooit!

Maar liefst uit te breiden tot 800 meter en in vrijwel elke gewenste vorm!! Wees zo creatief als u wilt! U kunt zelfs bochten maken in uw stormbaan waardoor er deze ook op kleinere locaties ingezet kan worden. Eventueel kunnen wij ook 3D tekeningen aanleveren voor de visualisatie van onze stormbanen op de plattegrond van uw evenementenlocatie.

Gemakkelijk en voordelig een stormbaan huren

Een stormbaan huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Jumpverhuur aan het juiste adres. Wij leveren stormbanen in veel verschillende soorten en maten. Dankzij ons breed assortiment kunnen we vaak een stormbanen naar uw wensen leveren. Of u nu een survivalbaan of hindernisbaan zoekt, u huurt het bij Jumpverhuur! Ook als u een klein budget heeft is het huren van een stormbaan mogelijk. U huurt al een stormbaan vanaf €85,- per dag.

Bekend van o.a NOS Journaal, de Metro en Nu.nl

Sinds 2017 bekend van o.a. NOS Journaalde Metro en Nu.nl! En we kunnen hem tegenwoordig zelfs nog langer en uitdagender maken!  En in 2018 een officiële wereld record met 545,071 meter in Den Helder. O.a. uitgezonden op AD.nlLOS Den Helder  en Noord Hollands Dagblad. In 2019 hebben we dit Record verbroken met 600 meter, o.a. uitgezonden op NH Nieuws.

Air Run als Side-Event

Onze Air Run Stormbanen zijn hét side-event op uw evenement! Naast het los huren van een stormbaan kunt u het ook in zijn geheel door ons laten verzorgen! Eenvoudig te integreren bij bestaande evenementen, aantrekkelijk en met een hoog fun gehalte! U heeft er geen omkijken naar! Wij zijn verantwoordelijk voor stormbaan en regelen alles! Denk hierbij aan het verzorgen van begeleiding, stroomvoorziening op locatie tot het heffen van entree!

Wensen op maat zijn uiteraard ook mogelijk! Wij denken graag met u mee! Heeft u interesse in ons Air Run Side-event neem dan gerust contact met ons op!

Download hier de handleidingen voor Modulaire Stormbanen

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod