Mega Stormbanen

De langste Stormbaan ter wereld!

Nooit eerder was het mogelijk om over een opblaasbare stormbaan van zulke lengtes te klimmen, klauteren, springen en vallen! De grootste en langste stormbaan  ter wereld is nu bij Jumpverhuur te bestellen. Wij kunnen de stormbaan volledig aanpassen aan uw wensen qua vorm en hindernissoort, of de baan nu voor kinderen of bootcampers bedoeld is. Selecteer de leukste hindernissen en obstacels en creëer het spectaculairste evenement ooit!

Maar liefst uit te breiden tot 600 meter en in vrijwel elke gewenste vorm!! Wees zo creatief als u wilt! U kunt zelfs bochten maken in uw stormbaan waardoor er deze ook op kleinere locaties ingezet kan worden. Eventueel kunnen wij ook 3D tekeningen aanleveren voor de visualisatie van onze stormbanen op de plattegrond van uw evenementenlocatie.

Bekend van o.a NOS Journaal, de Metro en Nu.nl

Sinds 2017 bekend van o.a. NOS Journaalde Metro en Nu.nl! En we kunnen hem tegenwoordig zelfs nog langer en uitdagender maken!  En in 2018 een officiële wereld record met 545,071 meter in Den Helder. O.a. uitgezonden op AD.nlLOS Den Helder  en Noord Hollands Dagblad. In 2019 hebben we dit Record verbroken met 600 meter, o.a. uitgezonden op NH Nieuws.

Air Run als Side-Event

Onze Air Run Stormbanen zijn hét side-event op uw evenement! Naast het los huren van een stormbaan kunt u het ook in zijn geheel door ons laten verzorgen! Eenvoudig te integreren bij bestaande evenementen, aantrekkelijk en met een hoog fun gehalte! U heeft er geen omkijken naar! Wij zijn verantwoordelijk voor stormbaan en regelen alles! Denk hierbij aan het verzorgen van begeleiding, stroomvoorziening op locatie tot het heffen van entree!

Wensen op maat zijn uiteraard ook mogelijk! Wij denken graag met u mee! Heeft u interesse in ons Air Run Side-event neem dan gerust contact met ons op!

Download hier de handleidingen voor Modulaire Stormbanen

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod