Festival Decoratie

"TRANSFORMING FESTIVALS INTO IMMERSIVE WONDERLANDS"

Wij verzorgen naast de verhuur van decoratie ook op maat gemaakte opblaasbare sculpturen. De aankleding van festival of evenement is tegenwoordig steeds belangrijker. Kijk bijvoorbeeld naar festivals als Tomorrowland of Burning Man. Deze festivals staan niet alleen bekend om hun geweldige line-ups maar ook om de indrukwekkende decoraties en kunstobjecten. Voorheen werden festival decoraties vaak gemaakt van piepschuim of hout. Tegenwoordig is een opblaasbare variant steeds populairder. Het is veel lichter, minder arbeidsintensief en herbruikbaar.
 
Opblaasbare decoratie is eenvoudiger te transporteren en veel vaker hergebruikt worden. Met het oog op doe doelstellingen voor een circulaire en klimaat- neutrale toekomst is dit uiteraard een stap in de goede richting.
 
Ons uitgebreid assortiment van decoraties zal elke omgeving veranderen naar een adembenemende en onvergetelijke ervaring voor festivalgangers. Samen kunnen wij de festival ervaringen van u bezoekers naar een hoger niveau tillen. JumpRental heeft naast de verhuur actieviteiten een designstudio, waar wij originele opblaasbare sculpturen en spectaculaire installaties maakt voor Stage design, opblaasbare festival decoratie, kunstvoorwerpen en productvergrotingen!
 
Onze ontwerpafdeling gaat graag met u in gesprek om uw creatieve ideeen te realiseren!
Merk Activatie

Merk Activatie

Offline Merk Activatie Unieke producten om uw evenement of merk op

Bekijk producten
Opblaasbare event decoratie

Opblaasbare event decoratie

Decoratie voor evenementen en festivals. 

Bekijk producten

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod