Over ons

Het ontstaan van Jumpverhuur

Altijd al benieuwd naar hoe Jumpverhuur is ontstaan?

In 1992 begonnen wij als zeilmakerij gespecialiseerd in blow-ups en opblaasbare sport/spel attributen, In 2006 hebben wij besloten zelf ook verder te gaan als verhuurbedrijf. 

Jumpverhuur is in 2006 als éénmanszaak opgericht door Thieu van Raak en is sinds 2017 in samenwerking met zijn zoon Rik van Raak verder gegaan als V.O.F.

Zelf zijn wij nog altijd in bezit van een kleine zeilmakerij op onze locatie waar wij tot op heden nog nieuwe attracties produceren en repareren. Door deze unieke combinatie van zowel het produceren als het verhuren van de materialen kunnen wij er altijd voor zorgen dat de producten in een perfecte conditie verkeren. Eventuele schade aan attracties kunnen wij snel zelf oplossen of bij onze collega's van Sidijk neerleggen.

Door de mogelijkheid om eigen attracties en spellen te creeëren lopen wij altijd voorop met de leukste en meest innovatieve attracties! Ons brede assortiment biedt attracties voor jong en oud en voor sportieve en minder sportieve mensen. Veel van onze attracties zijn uitgelicht geweest op nieuwskanalen zoals de Metro, RTL Late night, EndeMol Challenges Cup en Dumpert.nl 

Wij zijn dus al meer dan 31 jaar actief in het maken springkussens en sinds 2006 in het verhuren van springkussens, attracties en feestbenodigdheden.

Veiligheid, kwaliteit en service staan bij ons centraal.

Wij vertrouwen erop dat onze website u zal helpen bij de juiste keuze van uw attracties en andere benodigdheden. Mocht u vragen hebben over bepaalde attracties of hulp nodig hebben met uw bestelling dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken!

 

 

 

 

#

"Jump Verhuur heeft dit jaar al meer dan 40.000 deelnemers van ons event een geweldige ervaring gegeven met hun opblaasbare buikschuifbaan op ons hindernisparcours. Daarbij was het contact met Jump snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!"Mud Masters (mudmasters.nl)

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod