Slip and Slide

Zeer leuk zeskamp spel waarbij de deelnemer als eerst in een bootje de bel in het zwembad moet laten rinkelen. Je klimt naar boven en glijd vervolgens vanaf de glijbaan het waterbassin in. Wie rinkelt de bel als eerst? De Tobbendansbaan is uiteraard ook inzetbaar zonder waterbassin. U kunt de glijbaan dan uit laten komen in bijvoorbeeld in een zwembad of meer. 

Watertoevoer

Het vullen van het waterbassin zal met een normale waterkraan en tuinslang ongeveer 2-4 uur duren. Het opbouwen van de Tobbedansbaan neemt ongeveer 45 min. in beslag. Na het evenement moet het water ook weer uit het waterbasinn. Houdt hier dus ook rekening mee wanneer u de aanvraag voor de Tobbendans indient. U dient de water toevoer te verzorgen op locatie. Wij leveren geen tuin / waterslang mee, u dient hier zelf voor te zorgen.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om de handleiding te downloaden

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod