Start en Finish boog voor uw marathon huren

Deze boog is geschikt als start/finishpunt maar kan ook uitstekend ingezet worden als welkomstboog of ‘tot ziens’ boog. De boog is 13 meter breed dus er kunnen gemakkelijk grote groepen mensen door lopen. Daarnaast kunt u de boog ook voorzien van uw eigen reclame-uiting. (Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen)  Geweldig voor een hardloopwedstrijd, Marathon of wielrenners wedstrijd!

Doorrijhoogte is 4,5 meter dus de boog vormt geen hinder op de openbare weg, ook vrachtwagens en ambulances kunnen er onder door rijden.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een start en finish boog te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt de promotie boog bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u de marathonboog ook zelf afhalen op onze locatie. 

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod