Opblaasbare event decoratie

Deze spectaculaire opblaasbare octopus is maar liefst 8 meter breed. Een echte eyecatcher voor uw evenement of festival. Leg deze octopus op een stretchtent of podium en uw festival heeft direct een unieke uitstraling. De ocotpus is zeer eenvoudig te installeren en licht in gewicht. Daarnaast is de octopus van brandvertragend materiaal gemaakt dus overal inzetbaar.


Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een inflatable te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het bij uw evenement of festival afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u de inflatable ook zelf afhalen op onze locatie. 

Safety First!

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige brandvertragende materialen die voldoen aan de COBc-richtlijnen.  Het werken met opblaasbare decoratie kent veel voordelen. Zo is het makkelijk te installeren, herbruikbaar en lichtgewicht. 

Klik hier om het brandveiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze inflatables een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. Ze worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan een inflatable worden deze uiteraard direct verholpen door onze eigen zeilmakerij.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod