Mega Stef Stuntpiloot huren

Stef stuntpiloot is rechtstreeks te huur via Crazy Air in Gemert.

Stef Stuntpiloot ook wel bekend als Loopin Louie is enorm populair onder jongeren. Stef Stuntpiloot vliegt rondjes op jacht naar munten. Elke speler bezit drie munten die hij moet beschermen door Stef Stuntpiloot op het juiste moment weg te slaan. De bedoeling hierbij is natuurlijk om het vliegtuig bij een van de tegenspelers te laten landen zodat deze eerder zonder munten komen te zitten. Wanneer een speler zonder munten komt te zitten moet deze het spel verlaten.

Het vliegtuig vliegt 4,40 meter hoog! Het speelvlak van het spel bedraagd in diameter 8 meter. Dus het spel is vrijwel alleen buiten te gebruiken. Werkt het beste op een zo vlak mogelijke zachte ondergrond. Eventuele plaatsing op steen of gras is geen probleem wanneer dit relatief vlak is.

Bekend van Dumpert en EndeMol!

Deze grote versie van Stef Stuntpiloot is bekend van Dumpert en het programma de Challenges Cup van EndeMol. Dus organiseer jij binnenkort een studentenfeest,vrijgezellenfeest of festival, zorg dan dat je er snel bij bent en maak de blits met deze geniale attractie!

Prijs is incl. het op- en afbouwen van de attractie. Helaas is dit vrij ingewikkeld en door veiligheidsredenen niet mogelijk zelf te doen.

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod