The Slipstream van Mudmasters

Duik met een flinke aanloop op deze gigantische glijbaan! Deze enorm gave buikglijbaan van Mudmasters is exclusief te huur bij Jumpverhuur.

Deze lange glijbaan komt helemaal tot zijn recht op een helling van +/- 10% maar kan uiteraard ook horizontaal geplaatst worden.

Op de Slipstream kunnen twee personen tegelijkertijd glijden. 

Klik hier om de Factsheet van the Slipstream te downloaden.

Prijs is gebaseerd op één Slipstream van 30m (geschikt voor twee personen)

Safety First

Onze attracties voldoen aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder/begeleider per Slipstream (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient  de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie.

Geef bij uw aanvraag de ondergrond aan zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod