Grote Buikschuifbaan huren

Wie glijdt het verst, of haalt aan het eind zelfs een nat pak?

Met het huren van deze Buikschuifbaan, huurt u 20 meter glij plezier.Mocht u deze 20 meter glijdend halen, dan wacht u nog een waterbak als zwembad. Bij het huren van deze Buikschuifbaan is uw evenement verzekerd van succes, niet de deelnemer maar ook de toeschouwer worden vermaakt.

Welke zeep kan ik gebruiken op een Buikschuifbaan?

Om uitslag en huidirritatie bij de deelnemers te voorkomen is het van groot belang om de juiste zeep te gebruiken op de buikschuifbaan. U kunt deze zelf aanschaffen in de supermarkt maar ook bij ons bestellen. Klik hier om de zeep te bestellen.

Watertoevoer

Het vullen van het waterbassin zal met een normale waterkraan en tuinslang ongeveer 1-2 uur duren. Het opbouwen van de Buikschuifbaan neemt ongeveer 45 min. in beslag. Na het evenement moet het water ook weer uit het waterbasinn. Een wateraansluiting is noodzakelijk voor het nathouden van de Buikschuifbaan, deze moet dan ook aan onze tuinaansluiting(gardena) worden aangesloten. Houdt hier dus ook rekening mee wanneer u de aanvraag voor de Buikschuifbaan indient. U dient de water toevoer te verzorgen op locatie. Wij leveren geen tuin / waterslang mee, u dient hier zelf voor te zorgen.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod