De X Dome is een futuristisch en degelijk vormgegeven tentconcept en uitstekend te gebruiken als beursstand. Het sterke aluminium frame is licht van gewicht en zorgt voor een stabiele basis waardoor deze breed inzetbaar is. De X Dome kan zonder problemen zowel in- als outdoor op praktisch iedere locatie worden ingezet. Door de vormgeving en het materiaalgebruik is de X Dome uitermate geschikt voor bijzondere evenementen die een kwalitatieve en luxe uitstraling verlangen. Het frame van de X Dome is speciaal ontworpen zodat er eenvoudig een licht- of geluidsinstallaties aan te monteren is tot een gewicht van 400 kg. De X Domes zijn leverbaar in de kleuren zwart en wit.

Het is mogelijk om de X Domes waterdicht aan elkaar te monteren door middel van een ritsbare koppelgoot. De zijkanten van de X Domes kunnen naar wens worden afgesloten met verschillende ritsbare zijwanden (eventueel met vensters of deur).

De prijzen zijn gebaseerd op 1 volledige evenementendag. Wij bouwen de tent een dag eerder op en breken hem een dag na uw evenement af. De X Domes zijn in verschillende afmetingen beschikbaar.

Ook is het mogelijk om uw eigen X Dome aan te schaffen en te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij kunnen uw X Dome leveren in verschillende kleuren. Zelfs het full colour printen van teksten en/of logo’s is geen probleem. Het is mogelijk om te kiezen voor het  full service exploitatiepakket van Jumpverhuur. Hierbij investeert u alleen in uw eigen tentdoek en doen wij de rest. 

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod