Starshade Tent huren

StarShade tenten, of Stertenten zijn natuurlijk niet alleen voor de zomerse dagen om even lekker in de schaduw te staan. Deze tent is zeer geschikt op festivals en exclusieve evenementen zoals een zakelijk diner of een trouwerij op locatie.

Uiteraard zijn ze ook uitermate geschikt om tijdens winterse dagen te gebruiken. Daarnaast is de Stertent een super sfeermaker op elk kerstevenement. Vooral met de juiste verlichting.U kunt de Stertent centraal plaatsen als gezellige ontmoetingsplaats; u kunt er een levende kerststal van maken; het kan dienen als onderkomen voor het kerst orkest; of de horeca richt de stertent sfeervol in.

Om het plaatje helemaal af te maken, zijn onze vuurkorfen en terraskachels een goede optie om in te huren.

  • Diameter: 17 m
  • Hoogte: 6,9 m
  • Capaciteit tafelende gasten: 88
  • Capaciteit staande gasten: 136
  • Vloeroppervlak: 256 m²
  • Transportafmetingen: 1,3 x 1,0 x 0,7 m

Ook geweldig voor trouwerijen of andere evenementen. 

Goed weer garantie!

Uiteraard vinden wij het van een groot belang dat u en de deelnemers van uw evenement plezier beleven aan het huren van onze tenten! Maar helaas kan het weer hierbij soms een spelbreker zijn. Wanneer het enorm waait (windkracht 5 of meer) is het niet meer verantwoord om de Starshade tent te gebruiken. Wanneer het zo hard waait zullen wij in overleg de tent afbreken.  Wanneer er van tevoren slecht weer wordt voorspeld kunt u de Starshade tent 24 uur voor de start van uw evenement kostenloos annuleren

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een Starshade tent te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het Starshade tent bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het Starshade tent ook zelf afhalen op onze locatie. 

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Tevens zijn onze Starshade tenten van Brandvertragend materiaal gemaakt en voorzien van een certificaat. Dit certificaat wordt vaak gevraagd wanneer u een vergunning voor uw evenement aanvraagd bij de gemeenten.

Het is altijd verstandig om te kijken of u een vergunning dient aan te vragen voor uw evenement. 

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Onze attracties en tenten ondervinden altijd een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De tenten worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de tenten worden deze direct verholpen door onze fabrikant.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod