King Kong Bungee Run 

King Kong Bungeerun is echt een super leuk spel!  Aan beide zijde van de aap hangt een tuigje met daaraan een elastiek.

Probeer met het elastiek om je middel zo veel mogelijk bananen en kokosnoten tegen de palmboom te plakken. Hoe hoger je de bananen of kokosnoten plakt hoe meer punten je ontvangt! De bananen en kokosnoten vliegen in het rond. Wie het eerst de korf met bananen en kokosnoten aan de boom heeft geplakt is de winnaar.

Omdat je dit spel met twee personen tergelijk kunt spelen is het echt een ideaal spel voor een speldag op school of bij een buurtfeest! 

Door de aap zit een gat waar het elastiek doorheen loopt. Beide spelers zitten dus met een elastiek aan elkaar verbonden, hierdoor ga je letterlijk de strijd met elkaar aan. Belangrijk is dus wel dat de deelnemers na gewichtsklasse tegen elkaar moeten strijden. Dit spel is geschikt voor zowel jong als oud en wordt met extra elastieken geleverd voor volwassenen.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een spelkussen te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het spelkussen bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het springkussen ook zelf afhalen op onze locatie. 

Veiligheid voorop!

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Onze attracties ondervinden altijd een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze spelkussens aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom raden wij het altijd aan om het spelkussen niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder te zorgen.

Veiligheid voorop!

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod