Stormbaan van maar liefst 120 meter lang!

Deze enorm toffe stormbaan is maar liefst 120 meter lang en in een geweldig thema uit gevoerd! 

Wat deze stormbaan echt uniek maakt is de opblaasbare brug waar deelnemers over een ander deel van de stormbaan heen gaan.

Tevens zit er een Spinning Wheel in verwerkt waarbij twee personen kunnen tegelijker tijd door het labyrint proberen te gaan! Dit is moeilijker dan het lijkt want twee armen draaien over het labyrint heen! Buk op het juiste moment en wees als eerste over de finish!

 

 

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een begeleider (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod