Crossfit Bootcamp Survivalbaan

Bestorm de kruizen, waan je een weg door de elastieke muren en kijk maar eens of jij het einde kan halen zonder te vallen! Snelheid en behendigheid op de Crossfit survivalrun is van groot belang! Klim en klauter je een weg op de helling om vervolgens over de finish te glijden.

Deze Bootcamp attractie kan met twee man tegelijk bestormd worden, deelnemers moeten eerst onder een kleed door tijgeren om vervolgens over vier crossfit kruizen te springen. Daarna moeten de deelnemers door drie met elastiek gewoven muren klimmen om vervolgens over een grote muur te springen.  

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

Eventueel uit te breiden met andere stormbanen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 400+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om de handleiding te downloaden

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor twee toezichthouders (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod