The Sweeper

De Sweeper, die ook wel eens Stef Stuntpiloot genoemd wordt, is een unieke en super spannende attractie. Alle zes deelnemers nemen plaats op de pilaren. Zodra het spel gestart wordt moeten de deelnemers over de armen van de sweeper heen springen.De snelheid wordt per ronde verder opgevoerd waardoor het bijna onmogelijk is om te blijven staan! Hou jij het als langste vol? Dan win je het spel. De armen van onze sweeper zijn eventueel in hoogte verstelbaar.

Deze spectaculaire attractie is geschikt voor zowel jong als oud! De veiligheid van de deelnemers is gegarandeerd door het dempende syteem in de armen. En het valkussen rondom de pilaren.

De bediening van de Sweeper dient door u of een van uw collega's verzorgd te worden. De bestuurder van de Sweeper moet minimaal 18 jaar of ouder zijn en mag niet onder invloed zijn van geestveruimende middelen. De Sweeper is eenvoudig te besturen en wordt uitgebreid uitgelegd door onze medewerkers bij aflevering. Tevens staan de instructies in de handleiding en op de besturingskast vermeld. Hierdoor blijft de veiligheid van de ‘berijders’ gewaarborgd.

Het kan uiteraard ook door een begeleid(st)er van Jumpverhuur worden verzorgt. De prijs voor begeleiding vanuit Jumpverhuur kost 100 euro excl. btw. per uur.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een begeleider (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod