Stormbaan in Jungle Thema

Bent u binnenkort van plan een studie startweek, schoolkamp of een leuk teamuitje te organiseren? En wilt u het een echt Jungle thema geven? Dan is onze Junglerun uitermate geschikt!

Deze ultieme klim en klauterbaan is super leuk voor zowel jong als oud! Ren en spring je een weg door een heuse Jungle.Pas op voor slangen en klim-en glij naar beneden bij de opblaasbare glijbaan. 

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

Wilt u de Jungle Run nog spectaculairder maken? Dan is deze eventueel uit te breiden met andere stormbanen. Koppel bijvoorbeeld de Free fallStormbaan of de Junglerun eraan en maak de uitdaging moeilijker voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 400+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om de handleiding te downloaden

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod