Crossroad

De naam zegt het al een beetje, bij deze obstakel kruizen de wegen van de deelnemers. Vaak worden er op onze stormbanen in groepen van twee of vier gestreden. De één start op de rechterbaan en de ander start vol gas op de linkerbaan. Wanneer er een ongelijk aantal bochten in het parkour zitten is het verstandig om de Crossroad in te zetten om het spel eerlijk te laten verlopen. Zo is de afgelegde afstand voor elke deelnemer gelijk.

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

De crossroad alleen is niet echt spectaculair maar in combinatie met een van onze andere stormbanen kom hij zeker tot zijn recht! Zo zorgt onze hindernisbaan voor nog meer snelheid en lengte aan je race. Stel zo zelf je geweldigste dag op maat samen!  Koppel bijvoorbeeld ook aan  de Free fall, Stormbaan of de Junglerun om het nog spannender te maken voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 400+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om de handleiding te downloaden

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod