Rodeostier huren

De mechanische rodeostier mag op geen enkel feest ontbreken. De bokkende en draaiende stier probeert de deelnemers van zich af te gooien. Wie is de beste cowboy en blijft er het langst op zitten?


Profesionele begeleiding

De bediening van de rodeostier dient door u of een van uw collega's verzorgd te worden. De bestuurder van de Rodeostier moet minimaal 18 jaar of ouder zijn en mag niet onder invloed zijn van geestveruimende middelen. De Rodeostier is eenvoudig te besturen en wordt uitgebreid uitgelegd door onze medewerkers bij aflevering. Tevens staan de instructies in de handleiding en op de besturingskast vermeld. Hierdoor blijft de veiligheid van de ‘berijders’ gewaarborgd.

Het kan uiteraard ook door een begeleid(st)er van Jumpverhuur worden verzorgt. De prijs voor begeleiding vanuit Jumpverhuur kost 100 euro excl. btw. per uur.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

De Rodeostier is vrij complex om op te bouwen ook het vervoer is vrijwel onmogelijk voor particulieren. U heeft hiervoor namelijk een kleine vrachtwagen nodig met hydraulische laadklep. Snelle levering is daarom ook mogelijk door onze eigen transportdienst. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Houdt er rekening mee dat het de Rodeostier rondom een vrije ruimte nodig heeft van 1,8 meter. De doorsnede van het valkussen is 6 meter. De gehele attractie heeft dus een ruimte nodig van rond +/- 9,60 meter. 

Mocht u er voor kiezen de attractie binnen te plaatsen hou dan vooral rekening met de hoogte van het plafond. Wanneer de rodeostier opgebouwd is het zadel 2 meter hoog. Hier komt nog een persoon bovenop te zitten die ook voldoende bewegingsvrijheid nodig heeft.

Het is mede om deze reden enkel mogelijk om een rodeostier op te bouwen in een ruimte waarbij het plafond 3,5 meter of hoger is.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om het veiligheidscertificaat de downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een begeleider (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

 

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod