Wipe-outbaan in Jungle Thema

Deze spectaculaire stormbaan van ruim 35 meter lang is leuk voor zowel jong als oud! De verschillende hindernisdelen zijn ook los te huur maar de combinatie van alle onderdelen is toch wel het leukst! Waag je door een ware jungle en klim en klauter je er een weg door heen. Ben jij de snelste aan de kant?

 

 

Combineer en bouw uw eigen Stormbaan

Uiteraard kunt u deze stormbaan nog spannender maken door hem eventueel uit te breiden met andere stormbanen. Koppel bijvoorbeeld de Free fallStormbaan of de Crossfit survivalbaan eraan om het nog spannender te maken voor de deelnemers. Uiteraard kunt u al onze stormbanen aan elkaar koppelen. Zo kunt u zelfs  de langste stormbaan ter wereld creëren van maar liefst 400+ meter lang!

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Klik hier om de veiligheidscertificaten te downloaden (Jungle Run) & ( Mega Rol en Slingerbaan )

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor drie toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod