Event getroffen door corona-maatregelen?

Helaas worden er momenteel enorm veel evenementen in Nederland getroffen door de maatregelen rondom het Corona virus (Convid-19).

Alle evenementen in openbare ruimten die vrij toegankelijk zijn voor bezoekers (ook met kaartverkoop) zijn tot 1 september 2020 verboden. Meer informatie over deze maatregelen kunt u teruglezen op de website van de Rijksoverheid.

Uiteraard zijn deze maatregelen volkomen logisch aangezien de volksgezondheid ten alle tijden voorop staat!

Als leverancier van vele evenementen die door deze maatregelen getroffen worden vinden wij het niet meer dan normaal om van onze standaard algemene voorwaarden af te zien. U kunt daarom bij ons uw reeds gereserveerde materialen of diensten geheel kosteloos annuleren zolang de maatregelen rondom het coronavirus van kracht zijn. 

Kiest u ervoor om het evenement naar een andere datum te verplaatsen of het eventueel volgend jaar te organiseren? Dan kunt u ons wellicht ondersteunen in deze bizarre tijd door alvast een giftcard aan te schaffen. Deze giftcards kunt u voor uw volgende evenement bij ons verzilveren en u ontvangt daarnaast 5% korting op de totale huursom van uw bestelling. 

Zorg voor jezelf, voor elkaar en voor een zomer vol evenementen en festivals! #savethesummer

#

"Jump Verhuur heeft dit jaar al meer dan 40.000 deelnemers van ons event een geweldige ervaring gegeven met hun opblaasbare buikschuifbaan op ons hindernisparcours. Daarbij was het contact met Jump snel en professioneel. Wij zijn zeer tevreden!"Mud Masters (mudmasters.nl)

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod