Goedkoop een buikschuifbaan huren

Bijna iedereen kent deze geweldige water attractie wel! Neem een aanloop en glij op je buik zo ver mogelijk over de Buikschuifbaan! Redt jij het einde en luid jij als eerste de bel? Na afloop water een lekker fris bad waar de deelnemer in belandt wanneer hij/zij het einde haalt!

Geweldig om aan deel te nemen en hilarisch om te zien!

Natuurlijk bekend van NCRV BZT Show

Welke zeep kan ik gebruiken op een Buikschuifbaan?

Om uitslag en huidirritatie bij de deelnemers te voorkomen is het van groot belang om de juiste zeep te gebruiken op de buikschuifbaan. U kunt deze zelf aanschaffen in de supermarkt maar ook bij ons bestellen. Klik hier om de zeep te bestellen.

Goed weer garantie!

Uiteraard vinden wij het van een groot belang dat u en de deelnemers van uw evenement plezier beleven aan het huren van onze attracties! Maar helaas kan het weer hierbij soms een spelbreker zijn. Wanneer het enorm koud is een water attractie zoals de buikschuifbaan uiteraard niet inzetbaar. Daarom kunt u de attractie bij slecht weer 24 uur voor de start van uw evenement kostenloos annuleren. 

Watertoevoer

Het vullen van het waterbassin zal met een normale waterkraan en tuinslang ongeveer 1 uur duren. Het opbouwen van de Buikschuifbaan neemt ongeveer 30 min. in beslag. Na het evenement moet het water ook weer uit het waterbasinn. Een wateraansluiting is noodzakelijk voor het nathouden van de Buikschuifbaan, deze moet dan ook aan onze tuinaansluiting(gardena) worden aangesloten. Houdt hier dus ook rekening mee wanneer u de aanvraag voor de Buikschuifbaan indient. U dient de water toevoer te verzorgen op locatie. Wij leveren geen tuin / waterslang mee, u dient hier zelf voor te zorgen.

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier voor meer informatie over vergunningen en informatie over keuringen.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze attracties aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om de attractie niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat de attractie stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze attracties worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod