Springkussen met dak in Boerderij thema huren!

Een enorm leuk springkussen in een echt Boerderij thema! Boven op het dak van het springkussen zit een koe en aan de zijkant een leuke glijbaan! Dit springkussen is uitermate geschikt urenlang speelplezier. Het springkussen past vrijwel in elke tuin of oprit!

Het springkussen is zeer uitgebreid en is zeer geschikt voor kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar. Maar natuurlijk zijn ook oudere kinderen welkom op dit springkussen. 

Het springkussen is geschikt voor ongeveer 7 kinderen. Wel raden wij altijd aan om de kinderen in groepjes te verdelen met leeftijdsgenootjes. 

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een springkussen te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het springkussen bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het springkussen ook zelf afhalen op onze locatie. 

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen (NEN-EN 14960) en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Uiteraard ondervinden onze attracties een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze uiteraard direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze springkussen aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom is het van belang om het springkussen niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder (minimaal 18 jaar of ouder) te zorgen. Tevens dient u er zorg voor te dragen dat het springkussen stevig verankerd wordt aan de ondergrond, ongeacht de weersomstandigheden of locatie. Bij onze springkussens worden uiteraard haringen meegeleverd.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod