De kantelmuur

Een spectaculaire hindernis! Neem een aanloop en gooi jezelf zo hard mogelijk tegen de opstaande muur.

Hier door zal de muur omkantelen en beland je aan de andere zijde! Natuurlijk kan ook deze kantel muur in combinatie met andere stormbanen ingezet worden!

Mag i.v.m. de veiligheid enkel gebruikt worden op zachte ondergronden met valdemping. Zoals gras,zand of een valdempende gym vloer.

Op locatie bezorgd en opgebouwd

Tijd om een spelkussen te transporteren en op - en afbouwen past soms niet helemaal in de planning van uw evenement. Dat snappen wij uiteraard en daarom kunt u dit ook uitbesteden aan onze eigen transportdienst. Zonder zorgen wordt het spelkussen bij uw evenement of feest afgeleverd en opgebouwd. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunt u het springkussen ook zelf afhalen op onze locatie. 

Safety First

Bij ons staat veiligheid altijd op nummer één, wij werken daarom uitsluitend met in Nederland geproduceerde materialen. Uiteraard voldoen onze attracties aan de strengste veiligheidseisen en zijn ze voorzien van een typegoedkeuring uitgegeven door een Nederlandse keuringsinstantie.

Klik hier om het veiligheidscertificaat te downloaden.

Onze attracties ondervinden altijd een uitgebreide inspectie wanneer deze retour komen op onze locatie. De attracties worden volledig schoongemaakt met een veilig schoonmaakmiddel en gecontroleerd op eventuele schade of gebreken. Zodra er schade of gebreken zijn aan de attractie worden deze direct verholpen door onze fabrikant.

Ondanks dat onze spelkussens aan alle strenge veiligheidseisen voldoen, zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Daarom raden wij het altijd aan om het spelkussen niet onbeheerd te laten en ten alle tijden voor een toezichthouder te zorgen.

3D Visualisatie, Maatwerk

Van A tot Z volledig ontzorgd

Uniek Aanbod